BeoZooVrt-logo-cir
romantični paket beo zoo vrt

5 razloga zašto parovi treba da posete Beogradski zoološki vrt

Zoološki vrt verovatno nije ono što vam prvo padne na pamet kada razmišljate gde biste mogli da izvedete voljenu osobu i zato ćemo vam objasniti zašto upravo to može biti najbolji izlazak u vašoj vezi!

1. Lako je započeti razgovor kome nema kraja

Čim zakoračite u Beogradski Zoo vrt dočekaće vas njegovi zanimljivi stanovnici. Već tu, nedaleko od ulaza ćete videti belog tigra, žirafe ali i slona! Prosto je nemoguće prećutati takve doživljaje tako da ne morate brinuti o mogućoj neprijatnoj tišini tokom sastanka.

Zbog ovoga je zoološki vrt idealna lokacija za prvi sastanak, koji je uvek neizvestan, a u ovom slučaju čak i da ne ide sve kako treba makar ćete zajedno uživati u šetnji i druženju sa životinjama.

2. Upoznajte bolje svog partnera

Definitivno se mnogo toga može naučiti o nekoj osobi na osnovu ophođenja prema životinjama. Saznajte i da li je omiljena životinja vašeg partnera lav ili antilopa, krokodil ili pingvini?

Mnogi ljudi tek u neposrednom kontaktu sa životinjama oktriju svoje osobine koje inače vešto kriju ili retko pokazuju, bile one dobre ili loše.

3. Boravak na otvorenom

Iako lociran u centru grada, Beogradski zoološki vrt je zapravo jedna idlična prirodna oaza. Parovi često provode dan u kući ili u zatvorenim kafićima, tržnim centrima i gradskoj gužvi. Ovo je idealni trenutak da sa voljenom osobom uživate na otvorenom okruženi nesvakidašnjim prirodnim ambijentom i zanimljivim životinjama.

4. Učenje i nova sećanja

U zoološkom vrtu parovi zajedno uče o životinjama i svakog minuta dobijaju nove informacije. Pored toga što ćete se time dodatno zbližiti poseta zoo vrtu će postati uspomena koje ćete se rado sećati.

5. Zajedničke aktivnosti za parove

Pored standardnog obilaska parovi u Beo zoo vrtu mogu učestvovati u raznovrsnim aktivnostima koje će posetu učiniti još interesantnijom a međusobnu povezanost još jačom.

romantični paket aktivnosti
Obilazak „zaljubljenih“ životinja

Da li ste znali da neke životinje pronalaze jednog partnera za ceo život?

Rasplamsajte romantiku u vašoj vezi obilazeći zaljubljene parove u Beogradskom zoološkom vrtu. Naš vodič će vam ispričati zanimljive priče o životinjama koje gaje posebna osećanja prema svojim „izabranicima“.