AdresaMali Kalemegdan 8, 11000 Beograd

За Парове

5 разлога зашто парови треба да посете Београдски зоолошки врт

Зоолошки врт вероватно није оно што вам прво падне на памет када размишљате где бисте могли да изведете вољену особу и зато ћемо вам објаснити зашто управо то може бити најбољи излазак у вашој вези!

1. Лако је започети разговор коме нема краја

Чим закорачите у Београдски Зоо врт дочекаће вас његови занимљиви становници. Већ ту, недалеко од улаза ћете видети белог тигра, жирафе али и слона! Просто је немогуће прећутати такве доживљаје тако да не морате бринути о могућој непријатној тишини током састанка.

Због овога је зоолошки врт идеална локација за први састанак, који је увек неизвестан, а у овом случају чак и да не иде све како треба макар ћете заједно уживати у шетњи и дружењу са животињама.

2. Упознајте боље свог партнера

Дефинитивно се много тога може научити о некој особи на основу опхођења према животињама. Сазнајте и да ли је омиљена животиња вашег партнера лав или антилопа, крокодил или пингвини?

Многи људи тек у непосредном контакту са животињама октрију своје особине које иначе вешто крију или ретко показују, биле оне добре или лоше.

3. Боравак на отвореном

Иако лоциран у центру града, Београдски зоолошки врт је заправо једна идлична природна оаза. Парови често проводе дан у кући или у затвореним кафићима, тржним центрима и градској гужви. Ово је идеални тренутак да са вољеном особом уживате на отвореном окружени несвакидашњим природним амбијентом и занимљивим животињама.

4. Учење и нова сећања

У зоолошком врту парови заједно уче о животињама и сваког минута добијају нове информације. Поред тога што ћете се тиме додатно зближити посета зоо врту ће постати успомена које ћете се радо сећати.

5. Заједничке активности за парове

Поред стандардног обиласка парови у Бео зоо врту могу учествовати у разноврсним активностима које ће посету учинити још интересантнијом а међусобну повезаност још јачом.

romantični paket aktivnosti
Обилазак „заљубљених“ животиња

Да ли сте знали да неке животиње проналазе једног партнера за цео живот?

Распламсајте романтику у вашој вези обилазећи заљубљене парове у Београдском зоолошком врту. Наш водич ће вам испричати занимљиве приче о животињама које гаје посебна осећања према својим „изабраницима“.