AdresaMali Kalemegdan 8, 11000 Beograd

Za Porodice

porodični paket beo zoo vrt

Teško je pronaći aktivnosti koje su podjednako interesantne celoj porodici. Izuzev zološkog vrta! Razgledanje životinja pokriva sve od žive akcije (u vreme hranjenja) do komedije (kad god postane manje zanimljivo, idite kod majmuna).

Beogradski zoološki vrt je definitivno mesto gde se cela porodica druži i zajedničkim osmehom prati sve trenutke i vratolomije naših životinja.

Studije su pokazale da je poseta zoološkom vrtu korisna kako deci koja dožive nešto nesvakidašnje i uzbudljivo, tako i roditeljima koji osećaju visok stepen zadovoljstva dok posmatraju kako deca uživaju u vrtu.

Životinje imaju ogromnu ulogu u dečjoj mašti – od njihove privrženosti igračkama u obliku životinja pa preko crtanih heroja kao što su Lav Leo, Miki Maus, (Maša i) Medved ili Pepa Prase.

Poseta zoološkom vrtu je šansa da se njihova mašta još više rasplamsa uz mnoštvo drugih benefita za razvoj mozga naših mališana. Zoo vrt će pomoći u raspoznavanju novih stvari, razvoju empatije i socijalizacije.

I roditelji uživaju u zoološkom vrtu dok dečica trčkaraju unaokolo trošeći sve viškove energije. Dokazano je da ćete se osloboditi stresa i vratiti osmeh na lice. Bićete ponosni što ste svojoj deci priredili dan koji ih je učinio toliko srećnim a vaša povezanost sa detetom će biti neuporedivo jača!

Videti uživo životinje iz crtaća i slikovnica je uvek fascinantan doživljaj za decu a svaka životinja je prilika za novi razgovor sa znatiželjnim detetom.

porodice aktivnosti
Scavanger hunt – pronađi životinju

Na samom ulazu porodica dobija listu sa opisima životinja. Zadatak je pronaći i precrtati sve životinje sa ček liste.

pronađi životinju
Pomozi životinji!

Cela porodica učestvuje u avanturi pronalaženja izgubljene životinje u vrtu! Situacija je alarmanta, životinja se izgubila, uplašena je i gladna. Učesnici moraju što pre pronaći životinju i nahraniti je.

Sledeći niz koraka i tajnih tragova porodica pronalazi životinju i spasava je.

Verujte nam, vaši mališani će imati izuzetan osećaj ponosa i dostignuća, dok će porodično zajedništvo biti neuporedivo jače!

Naravno, mališani na kraju dobijaju i nagradu Beogradskog Zoološkog Vrta za ovaj hrabri i plemeniti poduhvat!